Ο Εκτυπωτής μας είναι Ιαπωνικής κατασκευής και τυπώνει με το σύστημα κυματοειδούς εναπόθεσης μελάνης που εξαλείφει το γνωστό πρόβλημα του banding στις εκτυπώσεις wide format.
Στα νέο μοντέλο το σύστημα αυτό, που η εταιρεία ονομάζει Inteligent Interweave printing technique (ή i2), έχει εξελιχθεί με νέο αλγόριθμο για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στους εκτυπωτές UV, και ονομάζεται Intelligent Interweaving UV (i² UV).
Παράλληλα,ο εκτυπωτής ενσωματώνει και το σύστημα Clear Tone, το οποίο προσφέρει μικρότερη διακύμανση στην πυκνότητα χρώματος και πιο ομαλές διαβαθμίσεις.
Η μέγιστη ανάλυση εκτύπωσης αγγίζει τα 1440×1440 dpi, καθιστώντας τους δύο εκτυπωτές κατάλληλους τόσο για εκτυπώσεις εσωτερικού όσο και εξωτερικού χώρου.
Ο ValueJet 1638UH Mark II, δηλαδή το υβριδικό μοντέλο, δέχεται υλικά πάχους έως 15 mm, ενώ και τα δύο μοντέλα τυπώνουν με δύο διαφορετικά μελάνια (άκαμπτα UH21 & εύκαμπτα US11) ανάλογα με την εφαρμογή της εκτύπωσης.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα εύκαμπτα μελάνια US11 έχουν λάβει πιστοποίηση GREENGUARD Gold & δεν περιέχουν βαρέα μέταλλα, τοξικά αέρια και VOC. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν άφοβα σε εφαρμογές εσωτερικού χώρου ή σε εκτυπώσεις για παιδικά παιχνίδια καθώς συμμορφώνονται με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 71-3 – part 3 που αφορά στην ασφάλεια των παιχνιδιών.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ!